Nederland ×
Hoi! Leuk dat je interesse hebt in vanHaren als werkgever.
Het lijkt erop alsof je uit Nederland komt.

Zou je de website willen bezoeken van werken bij vanHaren in Nederland?

"Elke dag bezig met vernieuwen"

Lieke van Hest (33) Assistent Inkoop op het Support Office in Waalwijk


Al van kinds af aan heb ik iets met schoenen – ik ben er zowat in opgegroeid. Want mijn oma werkte vroeger bij vanHaren en ook mijn opa zat in de branche. Zelf startte ik als tandarts¬assistente, met een bijjob in de schoenenwereld. Dat laatste bleek echt mijn ding. En kijk, ondertussen zit ik al tien jaar bij vanHaren. Het leukste aan het werk? Samen dagelijks bezig zijn met vernieuwing en nadenken hoe we onze klanten nog beter kunnen bedienen.

Leuk, druk en afwisselend werk

Mijn job als assistent inkoop is supergevarieerd. We checken stalen van nieuwe schoenen die binnenkomen. Sturen schoenen op voor fotoshoots. Mailen met leveranciers. En houden dagelijks contact met onze filialen. Op ons Support Office – zo noemen we het hoofd¬kantoor – zijn de lijnen kort en kun je iedereen makkelijk aanspreken, dat vind ik belangrijk. Het teamgevoel dat in onze winkels heerst, is ook aanwezig op het hoofdkantoor. We werken samen voor de klanten. We zoeken samen naar nieuwe kanalen en manieren om hen optimaal te bedienen. We mogen ook trots zijn op onze uitgebreide collectie van 25 merken. Sommige zijn van eigen makelij, zoals Graceland en Fifth Avenue. Maar je vindt bij ons ook Adidas, Reebok en Puma – dat weet niet iedereen.

Wie goed is, groeit snel door

Mezelf omschrijven? Ik leg de lat hoog. Weet van aanpakken. En ben optimistisch, vrolijk en zelfs een beetje gek. Ik startte destijds in een vanHaren-winkel, maar door een heftige zwangerschap kon ik dat werk fysiek niet meer uitvoeren. Na een interne sollicitatie mocht ik aan de slag als medewerker bij de klantenservice op het Support Office. Zo groeide ik uiteindelijk door tot filiaalmanager. Dat typeert vanHaren: het is een bedrijf dat mensen kansen geeft. Wie inzet toont en de juiste kwaliteiten heeft, kan doorgroeien. Steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je een teamspeler? En volg je de laatste trends in de schoenmode op de voet? Dan pas je helemaal in ons inkoopteam. Samen kunnen we alles!

De klant wil elke dag iets anders. Onze eeuwige uitdaging? De juiste schoen, op het juiste moment, op de juiste plek hebben. Daar ga ik voor, samen met mijn team!