Nederland ×
Hoi! Leuk dat je interesse hebt in vanHaren als werkgever.
Het lijkt erop alsof je uit Nederland komt.

Zou je de website willen bezoeken van werken bij vanHaren in Nederland?

"Samen straffe doelstellingen halen"

Conny Govers (52) Teamleider Logistiek op het Logistiek Centrum in Waalwijk


Via via belandde ik in 2004 in het logistieke centrum van vanHaren. Mijn oorspronkelijke plan was om een jaar met dozen te zeulen. Maar kijk, we zijn veertien jaar verder en ik ben hier nog altijd – met veel plezier trouwens. Eigenlijk zijn schoenen niet eens mijn ding. Ik geef niet om trendy spullen, wel om inhoudelijke activiteiten als een interessant boek lezen of een goed gesprek voeren. vanHaren in één woord omschrijven? Dat is moeilijk, ik heb er twee nodig: fijne werkgever.

Altijd iets anders

In het logistieke centrum is geen dag hetzelfde. We surfen op de wensen van de klanten en die zijn telkens anders – bijvoorbeeld omdat er net een nieuwe collectie of onweerstaanbare reclame-campagne is gelanceerd. Of omdat het weer plots verandert. Zo is na een sneeuwbui de vraag naar snowboots nauwelijks bij te houden.

We bevoorraden onze winkels twee keer per week met schoenen, tassen en bijproducten als zolen, veters en schoensmeer. Als teamleider zorg ik ervoor dat dat proces vlot verloopt én dat mijn medewerkers doen wat ze moeten doen. Dat laatste vraagt om peoplemanagement: aandacht geven aan je collega’s, praten als er iets schort, waken over je gezamenlijke doelstellingen. Mijn team telt vijftien medewerkers, bijna allemaal uit de buurt. Onder hen ook heel wat mensen die maar moeilijk een plek op de arbeids-markt vonden. Ik vind het knap dat vanHaren hen de kans geeft die ze verdienen. Met zijn allen krijgen we straffe doelstellingen voorgeschoteld. Lukt het om die te halen? Dan geeft dat echt een supergoed gevoel.

Veel kansen gekregen

Of je hier een opleiding logistiek moet voorleggen? Totaal niet, ik ben het levende bewijs. De logistieke processen zitten knap in elkaar, waardoor je vanzelf snel je draai vindt. Samen met je team van logistiek medewerkers, assistent-teamleiders en teamleiders.

Dankzij vanHaren werd ik zelfstandiger. Ik ben een sterker persoon geworden door alle kansen die ik kreeg. Want als je goed bent, mag je doorgroeien. Dat vind ik heel motiverend. Dus ook al is het een groot bedrijf, je wordt nooit behandeld als een nummer. Er wordt naar ieders voorstellen geluisterd.

Wil je tijdens je studies een centje bijverdienen in de logistiek? Dan ben je bij vanHaren aan het juiste adres. Je kunt veel bijleren en krijgt veel kansen. Je moet wel uit het juiste hout gesneden zijn. Dat betekent: flexibel zijn en van aanpakken weten. Bovendien moet je behulpzaam zijn voor je collega’s. Elke dag maken we het elkaar zo makkelijk mogelijk.

Ik koop mijn schoenen bij vanHaren, ja. De reden? Ik weet dat ze eerlijk worden geproduceerd. Dat is belangrijk voor mij.

vacatures in de logistiek bij vanHaren

Helaas hebben we geen vacatures in de logistiek gevonden. Bekijk via onderstaande buttons onze andere vacatures of meld je aan voor de job alert mail.