Nederland ×
Hoi! Leuk dat je interesse hebt in vanHaren als werkgever.
Het lijkt erop alsof je uit Nederland komt.

Zou je de website willen bezoeken van werken bij vanHaren in Nederland?
  • <strong>groeimogelijkheden</strong>
    groeimogelijkheden bij de ‘beste werkgever’

jij en vanHaren

Ben je iemand die er altijd 100 procent voor gaat? Dan zit je goed bij vanHaren. Want hier krijg je kansen om te groeien. Wij halen alles uit je wat in je zit – tenminste, als je dat zelf wilt. Zo heb je toegang tot een onlineleerplatform waar je elke dag je kennis en vaardigheden kunt aanscherpen. Niet voor niets zijn wij de hardst groeiende schoenenketen in België.

passen wij bij jou?

Altijd doen: goed kijken of je past bij het bedrijf waar je wil gaan werken of stage lopen. Je past zeker bij vanHaren als je deze drie vragen met ‘ja’ hebt beantwoord. En er is meer: check ook onderstaande kenmerken en je weet of jij en vanHaren een droomcombinatie vormen. 

waar ga jij voor?

vanHaren is een mensen-bedrijf. Wij hebben passie voor onze producten, klanten, en zeker voor onze medewerkers. Dat merk je vanaf het eerste contact. Je kan bij vanHaren rekenen op een goed salaris, een prettige werksfeer en veel kansen om je te ontwikkelen. 

ontwikkel je talent

Van verkoopmedewerker tot directeur: bij vanHaren kan het. En gebeurt het. Een vanHaren schoenenwinkel is een prima plek om je loopbaan te beginnen. Binnen ons bedrijf kom je overal mensen tegen die ooit in de winkel zijn begonnen.