Nederland ×
Hoi! Leuk dat je interesse hebt in vanHaren als werkgever.
Het lijkt erop alsof je uit Nederland komt.

Zou je de website willen bezoeken van werken bij vanHaren in Nederland?
  • <strong>wij zijn er voor mensen</strong>
    wij zijn er voor mensen elke dag je beste been voor zetten

onze bedrijfscultuur

Voor ons zijn schoenen gewoon en mensen bijzonder: samen zetten we het juiste paar bij de juiste persoon. In Nederland al negentig jaar lang. 

wij zijn er voor mensen

Mensen dienen. Mensen blij maken. Meer doen vanuit het hart. Bij vanHaren zijn we dol op schoenen. Toch praten we nog meer over mensen. Zo’n bedrijf is vanHaren vanaf de allereerste dag - 90 jaar geleden - dat Ivo van Haren begon met het maken van schoenen. 

samen kunnen we alles

Stel je eens voor hoe het is om te werken voor een schoenenmerk (dat hard gaat) waar ze normaal doen over schoenen en waar mensen bijzonder belangrijk zijn? Nou, zo’n bedrijf is vanHaren vanaf de allereerste dag in 1929 dat Ivo van Haren begon met het maken van schoenen. 

weet jij wat de klant wil?

vanHaren doet het goed. Jaar op jaar groeien we en we maken winst. Daar zijn we hartstikke trots op. Want - eerlijk is eerlijk - het is in de Belgische schoenenmarkt helemaal niet vanzelfsprekend om succes te hebben. Bij vanHaren kijken we positief naar de toekomst.  

echte mensen met echte verhalen

Ontmoet de mensen van vanHaren. Onze collega's hebben jarenlange retailervaring en vertellen hun verhaal. Puur en ongezouten. Ieder vanuit een eigen expertise. Samen kunnen we alles.