Nederland ×
Hoi! Leuk dat je interesse hebt in vanHaren als werkgever.
Het lijkt erop alsof je uit Nederland komt.

Zou je de website willen bezoeken van werken bij vanHaren in Nederland?

echte mensen met echte verhalen

samen kunnen we alles aan

Maak kennis met je toekomstige collega’s en lees hieronder hun verhaal. Onversneden, ongezouten – ieder vanuit zijn expertise. Heb je nog vragen voor hen? Dan brengen we je graag in contact.

’mijn collega’s zijn mijn tweede familie’

Chermaine (25), assistent-filiaalmanager

Vroeger tenniste ik op hoog niveau, ik droomde van Wimbledon. Maar mijn sportcarrière kwam niet van de grond, dus stopte ik ermee. Ik besloot om mijn tanden te zetten in een ‘gewone’ loopbaan. Bij vanHaren prijs ik me gelukkig. Al bij mijn sollicitatie viel de positieve sfeer in de winkel me op. Mijn ontvangst verliep warm en ontspannen waardoor ik meteen op mijn gemak was. Ik zie de winkel ondertussen als mijn tweede thuis en mijn collega’s als mijn tweede familie. 

samen straffe doelstellingen halen’

Conny (52), teamleider logistiek

Via via belandde ik in 2004 in het logistieke centrum van vanHaren. Mijn oorspronkelijke plan was om een jaar met dozen te zeulen. Maar kijk, we zijn veertien jaar verder en ik ben hier nog altijd – met veel plezier trouwens. Eigenlijk zijn schoenen niet eens mijn ding. Ik geef niet om trendy spullen, wel om inhoudelijke activiteiten als een interessant boek lezen of een goed gesprek voeren. vanHaren in één woord omschrijven? Dat is moeilijk, ik heb er twee nodig: fijne werkgever. 

’elke dag bezig met vernieuwen

Lieke (33), assistent inkoop

Al van kinds af aan heb ik iets met schoenen – ik ben er zowat in opgegroeid. Want mijn oma werkte vroeger bij vanHaren en ook mijn opa zat in de branche. Zelf startte ik als tandarts¬assistente, met een bijjob in de schoenenwereld. Dat laatste bleek echt mijn ding. En kijk, ondertussen zit ik al tien jaar bij vanHaren. Het leukste aan het werk? Samen dagelijks bezig zijn met vernieuwing en nadenken hoe we onze klanten nog beter kunnen bedienen. 

een eigen winkel? Wie wil dat nu niet?’

Annemiek (24), filiaalmanager

Op mijn zestiende liep ik stage bij vanHaren. Een manager zei me: ik zie wel wat in jou. Hij vroeg of ik het opleidingsprogramma wilde volgen. Omdat ik nogal een doorzetter ben, sprak me dat wel aan. Zeker omdat er een mooie belofte aan vasthing: een vast contract bij vanHaren en na vijf jaar een filiaal. Wie wil dat nu niet? Uiteindelijk kreeg ik op mijn drieëntwintigste effectief een ‘eigen’ vanHaren-winkel. Dat had ik bij de start van mijn stage nooit gedacht.