Nederland ×
Hoi! Leuk dat je interesse hebt in vanHaren als werkgever.
Het lijkt erop alsof je uit Nederland komt.

Zou je de website willen bezoeken van werken bij vanHaren in Nederland?

vanHaren en Deichmann:
een sterk team

samen is goed voor iedereen

Wist je dat vanHaren al 30 jaar lid is van de Duitse Deichmann-familie? Daarmee staat het grootste schoenenbedrijf van Europa achter ons, want Deichmann telt 4000 winkels verspreid over 26 landen. Internationale sterren als Halle Berry, Ellie Goulding, Sylvie Meis en Pussycat Dolls waren al het gezicht van Deichmann – en er zijn er nog meer op komst.

Samen werken we volgens dezelfde filosofie: we zijn er voor mensen (klanten én medewerkers). En willen bijdragen aan een beter leven voor mensen in landen waar het minder goed gaat. Zo vaart iedereen wel bij de samenwerking met Deichmann.

goede werkomstandigheden voor iedereen

Het is een algemeen gegeven: veel schoenen worden vandaag geproduceerd in lageloonlanden. Maar de schoenmakers daar blijven onze mensen die correct worden behandeld en eerlijk verloond. Daar is geen sprake van kinderarbeid, hongerlonen en slechte arbeidsomstandigheden. En já, wij hebben daarop invloed. Omdat we samen met Deichmann veel inkoopmacht hebben. Dat stelt ons in staat om met leveranciers afspraken te maken over de werkomstandigheden van iedereen die bij de productie betrokken is. 

goede schoenen voor betaalbare prijzen

Wij verkopen onze schoenen voor interessante prijzen. Dat lukt dankzij de samenwerking met Deichmann. Wij kopen onze schoenen samen in, waardoor we betere deals sluiten. Bovendien beheren we zelf de volledige keten: van producent tot winkel. Ook dát kostenvoordeel vertaalt zich naar een mooie prijs voor de klant.

Wist je trouwens dat Deichmann zich ook inzet voor de derde wereld? Zo schenkt de groep hulp aan mensen in onder meer Tanzania en Moldavië.