Nederland ×
Hoi! Leuk dat je interesse hebt in vanHaren als werkgever.
Het lijkt erop alsof je uit Nederland komt.

Zou je de website willen bezoeken van werken bij vanHaren in Nederland?

klanten blij maken

we doen ons best om het goed te doen

vanHaren legt de lat hoog. Wat we willen bereiken? Gewoon: de béste schoenenketen zijn. Dat doen we door klanten blij te maken met persoonlijk advies en een goeie service. Maar klanten blij maken start bij medewerkers blij maken. Daarom investeren we elke dag in hun groei en ontwikkeling. Dat loont: vanHaren werd in Nederland al meermaals uitgeroepen tot Beste Werkgever.

onze manier van werken

Bij vanHaren waken we over onze bedrijfscultuur. Die draagt waarden als ‘familiegevoel’, ‘vooruitgang’ en ‘succes’ uit. Uiteraard geven we ook om de wereld waarin we leven. En schenken we niet alleen aandacht aan klanten en medewerkers, maar ook aan onze planeet. Je best doen om het goed te doen: dat is onze manier van werken, dat is typisch vanHaren.

betaalbare kwaliteitsschoenen voor iedereen

De klant staat centraal in ons doen en laten. Onze ambitie: mooie, comfortabele en betaalbare schoenen maken voor iedereen. De schoenen zijn er. Het persoonlijke advies en de goeie service geven wij er zomaar bij. En wij? Dat is één grote familie. Maar ook: een prestatiegericht bedrijf. We zetten sterke resultaten neer dankzij het harde werk van onze mensen. En blijven ernaar streven om nóg beter te doen. Kom je ook werken in de beste schoenenketen van België en Nederland? 

stap in onze wereld

ontdek jouw mogelijkheden: van bijbaan tot loopbaan

stage in de retail?

Scholier of student en nieuwsgierig naar de wereld van de detailhandel? Zin om veel te leren bij de grootste en meest succesvolle schoenenketen van Nederland?

Bij vanHaren worden we blij van jouw ideeën, krijg je veel ruimte om je ding te doen en vind je veel collega’s die jou willen helpen.