Nederland ×
Hoi! Leuk dat je interesse hebt in vanHaren als werkgever.
Het lijkt erop alsof je uit Nederland komt.

Zou je de website willen bezoeken van werken bij vanHaren in Nederland?

zijn wij een goede match?
even kijken

kies voor de zekerheid van groei

Je maakt graag klanten blij.
Je hebt een boontje voor schoenen.
Je bent een echte teamplayer.

Zeg jij drie keer ‘check, zo ben ik!’? Goed nieuws: want dan is de kans groot dat jij bij vanHaren past. Maak hieronder verder kennis met onze waarden en ontdek of wij een match made in heaven zijn of lees de ervaringen van onze collega's.

wat krijg je bij vanHaren?

Zekerheid

Je komt terecht in een stabiel familiebedrijf: jaar na jaar groeien we en boeken we winst. vanHaren is dus financieel gezond en heeft de ambitie om dat ook te blijven.

Mensgerichtheid

Wij geven om mensen. Al onze medewerkers – inclusief schoenproducenten – werken onder eerlijke omstandigheden. Er is geen sprake van kinderarbeid, te lange werkdagen en te lage lonen. Ook klanten leggen we in de watten. Onze missie: mooie, comfortabele en betaalbare schoenen maken voor iedereen. Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding staat dus hoog in het vaandel.

Toffe sfeer

Je brengt een groot deel van je leven door op de werkvloer. Dan kan het daar maar beter plezant zijn. Bij vanHaren ís het dat ook! We hebben aandacht voor elkaar, maken plezier tijdens het werk en zijn transparant. Het gevolg? Veel collega’s zeggen dat ze een oranje vanHaren-hart hebben gekregen. Ze beschouwen hun team als hun tweede familie en hun werkplek als hun tweede thuis. Kom je erbij?

Grote betrokkenheid

Wellicht is er ook een vanHaren-winkel in jouw buurt: zo werk je dicht bij huis. Binnen een hecht team waar jij je goed voelt. Je bent ook deel van het grotere geheel via de medewerkersapp In Touch. Praat mee over de schoenen die eventueel in onze collectie komen, leg contact met collega’s en drop je ideeën. Je ziet het: of je nu in Bredene of Turnhout werkt, vanHaren is altijd dichtbij.

Veel doorgroeimogelijkheden

Bij vanHaren ligt de wereld aan je voeten. Ben je een harde werker met ambitie? Dan krijg je alle kansen om je talent te ontwikkelen. Kijk maar naar onze filiaalmanagers: velen van hen begonnen ooit op hun zestiende als jobstudent in onze winkel. We vinden het normaal dat je groeit. Dat is nog makkelijker dankzij onze onlineleeromgeving en ons talentenprogramma. Gewoon doen!

wat collega's zeggen over
werken bij vanHaren

Chermaine (25) Assistent Filiaalmanager

Vroeger tenniste ik op hoog niveau, ik droomde van Wimbledon. Maar mijn sportcarrière kwam niet van de grond, dus stopte ik ermee. Ik besloot om mijn tanden te zetten in een ‘gewone’ loopbaan. Bij vanHaren prijs ik me gelukkig. Al bij mijn sollicitatie viel de positieve sfeer in de winkel me op. Mijn ontvangst verliep warm en ontspannen waardoor ik meteen op mijn gemak was. Ik zie de winkel ondertussen als mijn tweede thuis en mijn collega’s als mijn tweede familie.

Lieke (33), assistent inkoop

Al van kinds af aan heb ik iets met schoenen – ik ben er zowat in opgegroeid. Want mijn oma werkte vroeger bij vanHaren en ook mijn opa zat in de branche. Zelf startte ik als tandarts¬assistente, met een bijjob in de schoenenwereld. Dat laatste bleek echt mijn ding. En kijk, ondertussen zit ik al tien jaar bij vanHaren. Het leukste aan het werk? Samen dagelijks bezig zijn met vernieuwing en nadenken hoe we onze klanten nog beter kunnen bedienen.

stap in onze wereld

ontdek jouw mogelijkheden: van bijbaan tot loopbaan

stage in de retail?

Scholier of student en nieuwsgierig naar de wereld van de detailhandel? Zin om veel te leren bij de grootste en meest succesvolle schoenenketen van Nederland?

Bij vanHaren worden we blij van jouw ideeën, krijg je veel ruimte om je ding te doen en vind je veel collega’s die jou willen helpen.