Nederland ×
Hoi! Leuk dat je interesse hebt in vanHaren als werkgever.
Het lijkt erop alsof je uit Nederland komt.

Zou je de website willen bezoeken van werken bij vanHaren in Nederland?

veel kansen, veel mogelijkheden:
grijp jij ze?

ontwikkel je talent

Wil je het van verkoper tot directeur schoppen? Bij vanHaren kan dat. Bij vanHaren gebeurt dat. Onze winkel is de uitgelezen plek om je loopbaan te starten – maar je hoeft ze daar niet te stoppen.

Binnen ons bedrijf vind je overal medewerkers die als verkoper begonnen en dan doorgroeiden. Winkelbediende worden kan trouwens al vanaf je zestiende: een mooie bijverdienste als jobstudent!

Ons bedrijf telt ruim 1500 medewerkers in België en Nederland

Denk aan verkopers, filiaalmanagers, logistiek medewerkers, marketeers en runners. Waar je hen vindt? In onze ruim 200 winkels (bijna 150 in Nederland, bijna 60 in België), in de hoofdkantoren van Antwerpen en Waalwijk, in het logistieke centrum en bij de webshop.

Ook jouw talent past vast bij ons. Geen diploma? Ook dan kun je vaak toch nog bij ons aan de slag. Want talent, dát is wat telt. Samen gaan we voor hetzelfde doel: klanten blij maken, sterker worden en knappe resultaten boeken. Wij willen de nummer één worden en blijven op het vlak van klanten- en medewerkerstevredenheid. Daar mag je ons aan houden.

word de beste versie van jezelf

vanHaren doet het goed. Daarom krijg jij als medewerker extra veel kansen en doorgroeimogelijkheden. Wil je ontdekken wat er in je zit? Samen halen we het naar boven! Zo krijgen eigen medewerkers vaak als eersten de kans om te solliciteren op nieuwe vacatures.

Heb je als verkoopmedewerker alles in je mars om door te groeien naar assistent-filiaalmanager? Dan is er een opleidingstraject op maat. Bijleren kan hier trouwens elke dag: want via ons online¬leerplatform scherp je jouw kennis en vaardigheden aan. Zo word je de beste versie van jezelf.

stap in onze wereld

ontdek jouw mogelijkheden: van bijbaan tot loopbaan

stage in de retail?

Scholier of student en nieuwsgierig naar de wereld van de detailhandel? Zin om veel te leren bij de grootste en meest succesvolle schoenenketen van Nederland?

Bij vanHaren worden we blij van jouw ideeën, krijg je veel ruimte om je ding te doen en vind je veel collega’s die jou willen helpen.