Nederland ×
Hoi! Leuk dat je interesse hebt in vanHaren als werkgever.
Het lijkt erop alsof je uit Nederland komt.

Zou je de website willen bezoeken van werken bij vanHaren in Nederland?

ontdekken wat de klant wil

klaar om in te spelen op zijn wensen?

vanHaren doet het goed. We groeien elk jaar en boeken winst. Daar zijn we terecht trots op! Want het is echt niet makkelijk om succesvol te zijn op de schoenenmarkt. Toch kijken we de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Omdat we weten wat de klant wil en hoe hij het wil. En als zijn wensen veranderen, veranderen wij gewoon mee: daar zijn we goed in. Wil jij samen met ons succesvol zijn? Treed dan binnen in de vanHaren-wereld.

slim samenwerken

vanHaren is een fashionbedrijf. Niet met het hoofd in de wolken, maar met de voeten op de grond. We gaan voor kwaliteit. Onze ambitie: mooie, comfortabele en betaalbare schoenen aanbieden voor iedereen. Dat lukt door hard te werken, een sterke service te garanderen en slimme winkeloplossingen te bedenken. Collega’s uit onze winkels, het logistieke centrum en het hoofdkantoor komen samen tot slimmigheidjes waar iedereen blij van wordt: klanten én medewerkers. 

investeren in vernieuwing

Een van onze vernuftigheden? Het Rack Room-systeem. Net als de gelijknamige Amerikaanse schoenfabrikant stallen wij schoenen niet uit per maat, maar per schoen (met daaronder álle maten). Klanten vinden dat overzichtelijk. Medewerkers gemakkelijk: want zij hoeven niet naar een magazijn te hollen. Naast die slimme productpresentatie zetten we in op ruime winkels en moderne belichting. Want investeren in een optimale klantenbeleving loont. Iedereen tevreden! 

Stap onze wereld binnen

Ontdek jouw mogelijkheden: van bijverdienste tot hoofdjob

stage in de retail?

Scholier of student en nieuwsgierig naar de wereld van de detailhandel? Zin om veel te leren bij de snelst groeiende schoenenketen van België?

Bij vanHaren worden we blij van jouw ideeën, krijg je veel ruimte om je ding te doen en vind je veel collega’s die jou willen helpen.