Nederland ×
Hoi! Leuk dat je interesse hebt in vanHaren als werkgever.
Het lijkt erop alsof je uit Nederland komt.

Zou je de website willen bezoeken van werken bij vanHaren in Nederland?

samen kunnen we alles

we slaan de handen ineen voor onze klanten

Beeld je even in: werken voor een populaire schoenenketen waar klanten centraal staan. Het kan, bij vanHaren!

vanHaren vandaag

Ons bedrijf telt ruim 1500 medewerkers in België en Nederland. Denk aan verkopers, filiaalmanagers, logistiek medewerkers, marketeers en runners. Waar je hen vindt? In onze ruim 200 winkels (bijna 150 in Nederland, bijna 60 in België), in de hoofdkantoren van Antwerpen en Waalwijk, in het logistieke centrum en bij de webshop. Weetje: sinds 1985 is vanHaren lid van de Duitse groep Deichmann Schuhe.

De wereld is volop in verandering. En toch houden wij vast aan onze waarden: familiegevoel, vooruitgang en succes. Natuurlijk evolueren we mee. Zo gebeurt ook onze schoenproductie nu in landen waar lonen lager liggen. Maar de schoenmakers daar blijven onze mensen die wij correct en eerlijk behandelen en verlonen. Bij ons dus geen sprake van kinderarbeid en superlange werkdagen.

Wat ik tof vind, is dat we met onze schoenen echt heel veel mensen blij maken. De klanten krijgen waar voor hun geld, de schoenmakers ontvangen een eerlijke verloning.

familiegevoel voorop

Bij vanHaren kom je terecht in één grote familie. Je collega’s mag je alles vragen: ze helpen je vooruit en zijn altijd te vinden voor wat fun. Heb jij het naar je zin en zijn wij tevreden over jou? Dan blijf je toch gewoon zo lang je wil!

Via opleidingen krijg je de kans om te groeien, want wij geven om jouw toekomst. Kortom: met vanHaren kies je voor de zekerheid en voordelen van een sterk bedrijf. Niet voor niets kregen zijn we de snelst groeiende schoenenketen in België en kregen we in Nederland meermaals de titel van ‘Beste Werkgever in de Retail’.

Onze werksfeer opsnuiven? Spring eens binnen in een vanHaren-winkel. Misschien worden de nu nog onbekende medewerkers straks je nieuwe familie – eentje die jij meteen in je hart sluit.