Nederland ×
Hoi! Leuk dat je interesse hebt in vanHaren als werkgever.
Het lijkt erop alsof je uit Nederland komt.

Zou je de website willen bezoeken van werken bij vanHaren in Nederland?
  • <strong>klanten blij maken</strong>
    klanten blij maken de droom van Ivo van Haren

over vanHaren

We willen de beste schoenenketen van België en Nederland zijn. Daarom maken we klanten blij met persoonlijk advies en een goeie service. En investeren we in de groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Elke dag opnieuw.

onze beste jaren moeten nog komen

vanHaren is vanaf de allereerste dag - 90 jaar geleden - een schoenenbedrijf en waar mensen bijzonder belangrijk zijn. Het was crisistijd toen Ivo van Haren in 1929 zijn eerste schoenenwinkel opende aan de Hoogstraat in Rotterdam. Hij had een droom: zorgen dat iedereen goede, mooie schoenen kon dragen zonder hoge kosten. 

waarom wij succesvol zijn

Stel je eens voor hoe het is om te werken voor een schoenenmerk (dat hard gaat) waar ze normaal doen over schoenen en waar mensen bijzonder belangrijk zijn. Zo’n bedrijf is vanHaren. Bij vanHaren werken ruim 1.500 medewerkers. Verkoopmedewerkers, filiaalmanagers, logistiek medewerkers, marketeers en runners. 

elke dag klanten blij maken

vanHaren legt de lat graag hoog. We willen gewoon de beste schoenenketen van België zijn. Klanten blij maken met persoonlijk advies en goede service: daar gaan we voor én daar staan we voor bij vanHaren. Klanten blij maken, begint met blije medewerkers.  

samenwerken is goed voor iedereen

Al ruim dertig jaar is vanHaren onderdeel van het Duitse familiebedrijf Deichmann. Onze schoenenketen heeft daarmee het grootste schoenenbedrijf van Europa achter zich. Deichmann bestaat uit zo’n 3.800 winkels verdeeld over 26 landen. Sterren als Sylvie Meis en de Britse zangeres Ellie Goulding zijn gezichten van het bedrijf.