Nederland ×
Hoi! Leuk dat je interesse hebt in vanHaren als werkgever.
Het lijkt erop alsof je uit Nederland komt.

Zou je de website willen bezoeken van werken bij vanHaren in Nederland?

het beste moet nog komen

een geschiedenis van 90 jaar

Bij vanHaren zijn we zot van schoenen. Maar nog belangrijker voor ons? Mensen. Zij staan centraal sinds het prille begin, negentig jaar geleden. Want toen opende oprichter Ivo van Haren zijn eerste schoenwinkel in Rotterdam. Zijn droom: mooie, comfortabele en betaalbare schoenen maken voor iedereen. Hij bedacht slimme oplossingen en werkte hard. Het geheim van zijn succes? Samen werken voor de klant. Zo werden alle collega’s bij vanHaren één grote familie. 

Sterk uit de startblokken

In 1939 neemt Ivo van Haren een van de grootste leerlooierijen in Nederland over. Vanaf dan schieten winkels als paddenstoelen uit de grond. Als Ivo in 1965 overlijdt, nemen zijn zonen Jacques en Johann het roer in handen. Mét succes: vanHaren blijft groeien.

In 1984 krijgt Jacques gezondheidsproblemen. Samen met zijn broer beslist hij om het familiebedrijf aan een ander toe te vertrouwen. Dat wordt het Duitse Deichmann Schuhe, een familiezaak met dezelfde filosofie. Zo is Deichmann – het grootste schoenenbedrijf van Europa – sinds 1985 de moederorganisatie van vanHaren.

familiegevoel blijft behouden

Het DNA van oprichter Ivo leeft verder in de organisatie. Alles draait nog altijd om het familiegevoel, de vooruitgang en het succes. Vandaag telt vanHaren een webshop, bijna 150 winkels in Nederland en bijna 60 winkels in België – nog lang niet het einde. Want ook al blikken we terug op een geschiedenis van 90 jaar, we zijn ervan overtuigd dat de beste jaren nog voor ons liggen. 

stap in onze wereld

ontdek jouw mogelijkheden: van bijbaan tot loopbaan

stage in de retail?

Scholier of student en nieuwsgierig naar de wereld van de detailhandel? Zin om veel te leren bij de grootste en meest succesvolle schoenenketen van Nederland?

Bij vanHaren worden we blij van jouw ideeën, krijg je veel ruimte om je ding te doen en vind je veel collega’s die jou willen helpen.