Nederland ×
Hoi! Leuk dat je interesse hebt in vanHaren als werkgever.
Het lijkt erop alsof je uit Nederland komt.

Zou je de website willen bezoeken van werken bij vanHaren in Nederland?

waarom we succesvol zijn?

omdat we klanten blij maken

Werken bij een bedrijf waar schoenen gewoon zijn en mensen bijzonder? Welkom bij vanHaren! Liefst 1.500 medewerkers zetten trots hun beste beentje voor in België en Nederland. Denk aan verkopers, filiaalmanagers, logistiek medewerkers, marketeers en runners. Waar je hen vindt? In ruim 200 winkels (bijna 150 in Nederland, bijna 60 in België), in de hoofdkantoren van Antwerpen en Waalwijk, in het logistieke centrum en bij de webshop. Ook jouw talent past vast bij ons! 

schoenen voor iedereen

Noem ons gerust bevlogen. We hebben een passie voor onze producten, klanten en collega’s. Met trots zien wij in België en Nederland jaarlijks zo’n zeven miljoen schoenen over de toonbank gaan. Hoe we tot dat grote getal komen? Door ons richten tot een breed publiek: van oma’s tot hipsters, van sneakerfreaks tot zakenmannen. Bij vanHaren kan iedereen klant zijn. 

’mijn collega’s zijn mijn tweede familie

Chermaine (25), assistent-filiaalmanager

Vroeger tenniste ik op hoog niveau, ik droomde van Wimbledon. Maar mijn sportcarrière kwam niet van de grond, dus stopte ik ermee. Ik besloot om mijn tanden te zetten in een ‘gewone’ loopbaan. Bij vanHaren prijs ik me gelukkig. Al bij mijn sollicitatie viel de positieve sfeer in de winkel me op. Mijn ontvangst verliep warm en ontspannen waardoor ik meteen op mijn gemak was. Ik zie de winkel ondertussen als mijn tweede thuis en mijn collega’s als mijn tweede familie. 

stap in onze wereld

ontdek jouw mogelijkheden: van bijbaan tot loopbaan

stage in de retail?

Scholier of student en nieuwsgierig naar de wereld van de detailhandel? Zin om veel te leren bij de grootste en meest succesvolle schoenenketen van Nederland?

Bij vanHaren worden we blij van jouw ideeën, krijg je veel ruimte om je ding te doen en vind je veel collega’s die jou willen helpen.