Nederland ×
Hoi! Leuk dat je interesse hebt in vanHaren als werkgever.
Het lijkt erop alsof je uit Nederland komt.

Zou je de website willen bezoeken van werken bij vanHaren in Nederland?

"Mijn collega’s zijn mijn tweede familie"

Chermaine Novak (25) Assistent Filiaalmanager in filiaal Kalverstraat Amsterdam


Vroeger tenniste ik op hoog niveau, ik droomde van Wimbledon. Maar mijn sportcarrière kwam niet van de grond, dus stopte ik ermee. Ik besloot om mijn tanden te zetten in een ‘gewone’ loopbaan. Bij vanHaren prijs ik me gelukkig. Al bij mijn sollicitatie viel de positieve sfeer in de winkel me op. Mijn ontvangst verliep warm en ontspannen waardoor ik meteen op mijn gemak was. Ik zie de winkel ondertussen als mijn tweede thuis en mijn collega’s als mijn tweede familie.

Werken is topsport

Als assistent-filiaalmanager zorg ik voor een goede personeelsplanning en kijk ik erop toe dat iedereen zijn werk correct uitvoert. Eigenlijk is mijn job toch ook wat topsport. Sollicitanten hebben vaak een verkeerd beeld van het werk in de winkel. Ze denken dat het zich beperkt tot klanten helpen en schoenen ver¬kopen, maar er komt zoveel meer bij kijken. Elke dag komen er nieuwe schoenen binnen: die geven we zelf allemaal een plekje in het magazijn of in de winkel. We zetten de kassa op orde. En houden de winkel proper. Dat laatste is voor mij topprioriteit – naast de klant bedienen natuurlijk. Die netheid eis ik van mijn team én mezelf. Aan mij om het goede voorbeeld te geven: want als ik het niet doe, dan mijn mensen ook niet.

Job met toekomst

Als je een teamspeler bent, zit je helemaal goed bij vanHaren. Op de winkelvloer steunen we elkaar en maken we het gezellig. Zo wordt werken leuk. Ik kom hier ook veel ambitieuze collega’s tegen: mensen die blij worden van goede verkoopcijfers en zelf willen groeien. Maar je moet het vooral graag doen, ook in het weekend. Daar staat niet iedereen voor te springen. Nochtans is het een job met toekomst. Denk maar niet dat straks alle verkoop uitsluitend online verloopt. Consumenten willen een goede service en persoonlijk advies en komen daarvoor naar winkels als de onze. Het beste bewijs? De Chinese toerist die we onlangs over de vloer kregen. Hij was zó onder de indruk van het uitgebreide aanbod en de goeie service dat hij buitenstapte met 38 paar schoenen. Mijn persoonlijk verkooprecord!

Ooit was ik schoenenverslaafd. Toen ik net bij vanHaren startte, kocht ik er bijna wekelijks. Daardoor telt mijn collectie vandaag toch wel zo’n 50 paar.

vacatures in de winkels bij vanHaren

Helaas hebben we geen vacatures voor onze winkels gevonden. Bekijk via onderstaande buttons onze andere vacatures of meld je aan voor de job alert mail.